©Hjemmebehandlingsmetoden

Hypnose og alternative behandlinger til hjemmebrug….
Hjemmebehandling med os på sidelinjen….

Hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, endepunktsakupunktur, håndakupunktur, akutryk, tapping, zoneterapi  og lydbehandling til hjemmebrug

Du kan her i vores lille online boghandel finde e-kursusbøger, papirbøger og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om, at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Så skulle du måske kigge i vores lille online boghandel herunder…

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her

E-kursushæfte: Få styr på vægt og spiseproblemer med øreakupunktur

Varenummer 00026
kr99.00
På lager
1
Produkt detaljer

Lær at behandle dig selv og dine nærmeste med enkle tryk i øret og med os på sidelinjen.

Denne form for akupunktur virker på alle typer af spiseproblemer og andre forhold i krop og psyke, der har betydning for vægt.

Hæftet er en light udgave af kursusbogen af samme navn og rummer essensen af behandlingstavler og punktforklaringer til behandling af vægt og spiseproblemer.

Der medfølger nøjagtig som med kursusbogen mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Materialet er lave til dig, der bare vil have den helt enkle opskrift uden de store forklaringer eller valgmuligheder etc.

Så du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Følg bogens tavler og brug den mest enkle behandlingsform, så vil du så med dit tryk skabe de forandringer du ønsker dig.


Du kan som køber af hæftet som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kursushæftet.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage og du kan se mere om dem ved at klikke her.
Gem dette produkt til senere

 Vi arbejder selv hver eneste dag aktivt i vores respektive klinikker i praksis bl.a. med de problemstillinger vores udgivelser omhandler…

Selvom vi er specialiseret inden for hypnose, har vi i mange år i i vores behandlingsværksteder arbejdet bredt også med andre mere alternative behandlingsformer …

Du kan via links herunder se nogle af de kliniksammenhænge, der ligger til grund for bøger, kurser og behandlingsmoduler – og hvor vi afprøver metoder og behandlingsformer grunddigt inden vi deler dem med dig:

Hypnose
Værkstedet
Akupunktur
Værkstedet
ADHD
Værkstedet
Familie
Værkstederne
Sjælens
Værksted

Du kan se mere om ©Hjemmebehandlingsmetoden og nogle de forskellige behandlingsformer her

Hvad er
©Hjemmebehandlingsmetoden?
Behandlingsmetoderne vi bruger.Behandlingsværkstederne
der står bag.