©Hjemmebehandlingsmetoden

Hypnose og alternative behandlinger til hjemmebrug….
Hjemmebehandling med os på sidelinjen….

Hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, endepunktsakupunktur, håndakupunktur, akutryk, tapping, zoneterapi  og lydbehandling til hjemmebrug

Du kan her i vores lille online boghandel finde e-kursusbøger, papirbøger og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om, at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Så skulle du måske kigge i vores lille online boghandel herunder…

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her

Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur

Varenummer 00018
kr0.00
På lager
1
Produkt detaljer
En gratis e-bog, der lærer dig ved hjælp af de 8 vigtige ørepunkter at styrke dit immunforsvar mod forkølelse, hoste, halsmerter, influenza, Corona og andre virus betingede angreb.
Øreakupunktur er som metode enkel, let at lære og er i den forenklede form du lærer i bogen fuldstændig ufarlig at bruge trods sin store effekt.
Faktisk at der er tale om en af de mest effektive metoder der findes - både når det som her gælder om at styrke din krop men også generelt.
Vi har valgt netop disse punkter ud, fordi de samlet og hver for sig står stærkt, når du skal aktivere dit eget indbyggede virussystem, så det både renser og beskytter bedst muligt.
Under 10 minutters daglig indsats ruster dig til at stå stærkest muligt- både nu og her og i forhold til fremtidens virustrusler.

Se også vores første "Corona"bog: Få styr på dit immunforsvar med akutryk, der ligeledes er gjort gratis....

Du kan vælge at hente de to bøger via shoppen til 0,00 kr. - eller du kan downloade det du kan downloade dem fra et af de to direkte link herunder:


Øreakupunkturbogen: https://hjemmebehandlinger.dk/2020/03/30/gratis-e-...

Akutrykbogen https://hjemmebehandlinger.dk/2020/03/30/gratis-e-...

Gem dette produkt til senere

 Vi arbejder selv hver eneste dag aktivt i vores respektive klinikker i praksis bl.a. med de problemstillinger vores udgivelser omhandler…

Selvom vi er specialiseret inden for hypnose, har vi i mange år i i vores behandlingsværksteder arbejdet bredt også med andre mere alternative behandlingsformer …

Du kan via links herunder se nogle af de kliniksammenhænge, der ligger til grund for bøger, kurser og behandlingsmoduler – og hvor vi afprøver metoder og behandlingsformer grunddigt inden vi deler dem med dig:

Hypnose
Værkstedet
Akupunktur
Værkstedet
ADHD
Værkstedet
Familie
Værkstederne
Sjælens
Værksted

Du kan se mere om ©Hjemmebehandlingsmetoden og nogle de forskellige behandlingsformer her

Hvad er
©Hjemmebehandlingsmetoden?
Behandlingsmetoderne vi bruger.Behandlingsværkstederne
der står bag.