©Hjemmebehandlingsmetoden

Hypnose og alternative behandlinger til hjemmebrug….
Hjemmebehandling med os på sidelinjen….

Hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, endepunktsakupunktur, håndakupunktur, akutryk, tapping, zoneterapi  og lydbehandling til hjemmebrug

Du kan her i vores lille online boghandel finde e-kursusbøger, papirbøger og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om, at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Så skulle du måske kigge i vores lille online boghandel herunder…

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her

Plusbrugerskab til behandlingsmoduler, kursusbøger & hæfter i: Få styr på serien

Varenummer 00024
kr179.00
På lager
1
Produkt detaljer

Se hvor billigt det er at få fuld adgang til råd og vejledning fra bogens forfatter undervejs.....

Hvis du efter købet af en af vore kursusbøger eller et af vore behandlingsmoduler ønsker at tilkøbe et plusbrugerskab, kan du bestille det her.

Du kan i din bog eller i modulet se nærmere om, hvilke fordele du her får i arbejdet med kursus/behandling - men du kan også læse mere på hjemmesiden her i fanen: Standard- eller Plusbruger

OBS: Normalprisen på dette modul er 249 kr. her nedsat til 179 kr. - men hvis du køber den direkte sammen med bogen under tilvalg, er prisen kun 149 kr. !

Hvis du har købt bog eller behandlingsmodul inden for de sidste 3 dage så kontakt os og få en rabatkode, så du opnår den kombinerede pris (129 kr. 🙂Gem dette produkt til senere

 Vi arbejder selv hver eneste dag aktivt i vores respektive klinikker i praksis bl.a. med de problemstillinger vores udgivelser omhandler…

Selvom vi er specialiseret inden for hypnose, har vi i mange år i i vores behandlingsværksteder arbejdet bredt også med andre mere alternative behandlingsformer …

Du kan via links herunder se nogle af de kliniksammenhænge, der ligger til grund for bøger, kurser og behandlingsmoduler – og hvor vi afprøver metoder og behandlingsformer grunddigt inden vi deler dem med dig:

Hypnose
Værkstedet
Akupunktur
Værkstedet
ADHD
Værkstedet
Familie
Værkstederne
Sjælens
Værksted

Du kan se mere om ©Hjemmebehandlingsmetoden og nogle de forskellige behandlingsformer her

Hvad er
©Hjemmebehandlingsmetoden?
Behandlingsmetoderne vi bruger.Behandlingsværkstederne
der står bag.