Hjemmebehandlinger sådan

Hvad er ©Hjemmebehandlingsmetoden

©Hjemmebehandlinger med hypnose, øreakupunktur eller en masse andre alternative metoder er på mange måder fremtidens behandling.

Du lærer at bruge behandlingsformer som hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, zoneterapi, varme/kuldebehandling, håndakupunktur, endepunktsakupunktur og flere andre behandlingsmetoder på dig selv og dine nærmeste.

Vi har nemlig valgt de bedste behandlingsmetoder fra klinikken ud til en række uvaner og dagligdagslidelser, som med hypnose og de alternative metoder, du ellers møder i kursusbøger og behandlingsmoduler er ret enkle at behandle.

Alt sammen er udarbejdet, så du let og ligetil kan bruge behandlingerne allerede fra dag et.

Der følger desuden en hel måneds gratis rådgivning med til stort set alle vore udgivelser – det kalder vi et standardbrugerskab -eller du kan vælge at blive Plusbruger hvor du får en række yderligere fordele og muligheder for et mindre beløb.

Foreløbig er det planlagt at hjemmebehandlingerne vil berøre områder som: ADHD, rygestop, sukkertrang, springfinger, kuskefingre, karpal tunnel syndrom, iskias, hekseskud, lændesmerter, depression, angst, stress, ledproblemer, allergi, tennisalbue, musearm, uro, indlæringsproblemer, hovedpiner, fertilitet, forstuvninger og frossen skulder….

Men, når det er sagt, er vi meget lydhøre, hvis du tumler med et problem, du mener vi skal tage op..

Du vil når siden er fuldt udbygget kunne se mere om selve hjemmebehandlingsmetoden inden for de forskellige behandlingsformer på undersiderne her:

• HYPNOSE- HJEMMEBEHANDLING
• ØREAKUPUNKTUR-HJEMMEBEHANDLING
• AKUPUNKTUR-HJEMMEBEHANDLING
• ZONETERAPI -HJEMMEBEHANDLING
• LYDTERAPI-HJEMMEBEHANDLING
• VARME/KULDE-HJEMMEBEHANDLING
• PLANTETINKTUR-HJEMMEBEHANDLING