Værkstederne

I vores klinikker har vi følgende værksteder, som danner grundlag for behandlingsmoduler og kursusbøger i butikken….

Hypnoseværkstedet 

Siden 2005 har hypnose og hypnoterapi fyldt mere og mere i vores hverdag – og vi har siden haft, hvad der svarer til et fuldtidsjob eller mere med det.

Vi har lært og er inspireret af førende hypnotisører i Danmark og USA – og skylder især en stor tak til Jacob Strachotta, Cal Banyan og især vores grand old hypnoguru: Jerry Kein.

I løbet af de sidste 15 år har vi udviklet vores helt egen form for moderne hypnoterapi, der bygger på elementer fra klassisk hypnose. hypnoterapi, NLP og ikke mindst billedlig hypnoterapi.

Denne metode går på en blid måde dybt ind i det underbevidste sind og fjerner de negative urhændelser og personpåvirkninger, der har brændt sig fast.

 Se mere…

Hjemmebehandlingerne fra Hypnoseværkstedet

Hjemmebehandlinger sådan

Det er denne billedlige hypnosemetode, der danner grundlag for hjemmebehandlingerne med hypnose.

Vi behandler oftest med hypnose i hjemmebehandlingsmetoden når der er tale om ADHD, psykiske og følelsesmæssige problemer samt ved adfærdsændringer i bredeste forstand.

Hypnosepakkerne  til hjemmebehandling  indeholder typisk:

  • Forklaringsmodul –  Hvor vi forklarer grundlaget for det du lider under og giver dig overordnet indblik i hypnosen. (E-bog)
  • Forberedelsesmodul  –  Det vi kalder pretalken i hypnosen, hvor vi planter tingene og fortæller, hvordan du skal gøre i hypnosen for at hjælpe bedst til. (Ebog og MP3)
  • Hypnosemodul 1 –  Det er din  hypnotiske grundbehandling, hvor de negative billeder renses ud og forandringen lægges ind, forstærkes og forankres i dit underbevidste sind.  (MP3 )
  • Hypnosemodul 2 –  Her fjernes det vi kalder urhændelser samt påvirkning fra negative personer i dit sind – en forenklet form af det, vi laver på gang 2 og 3 i klinikken (MP3)
  •  Selvhypnosemodul –  En supplerende e-kursusbog der lærer dig at påvirke dit sind til at ændre fokus til den positve vinkel. (E-bog)

Pt. er kun Få STYR på dit ENDELIGE dit rygeSTOP med HYPNOSE  og Få STYR på dit ENDELIGE dit rygeSTOP med SELVhypnose udgivet.

__________________________________________

ADHDværkstedet

En anden gren  er  ADHDværkstedet, som på linie med Hypnoseværkstedet er det vi beskæftiger os mest med.

Vi har nemlig stort set hele vores voksenliv arbejdet professionelt med ADHD, ADD, tilknytningsforstyrrelser og adfærdslidelser både som behandlere, terapeuter, undervisere og supervisorer.

I dette arbejde har vi skabt vores helt eget grundsyn som er udgangspunkt for både vore hypnose & hypnoterapi, terapien og rådgivningen inden for ADHD.

Vi arbejder nu overvejende hypnotisk med ADHD, ADD og andre hyper eller hypolidelser i klinikken.

Behandlingsgangene tager dog her  lidt længere tid, da der er en stærkt udvidet samtaledel, hvor vi aflæser dig og begyndende planter forandringerne

  Se mere…

Hjemmebehandlingerne fra ADHDværkstedet

En ADHDbehandling hos os består af en fuld hypnosepakke, opbygget som du kan se ovenfor under HypnoseVærkstedet… Alt er dog  særligt målrettet alt det vi ved om ADHD og de nærliggende tilstande både i baggrundsmodulet, forberedelsemodul og hypnosedelene.

Desuden har vi ADHDbehandling inden for Lydterapi, Øreakupunktur og Zoneterapi

Pt. er kun Få STYR på ADHD med MeridianAFBALANCERING  udkommet

______________________________________

Akupunkturværkstedet

Klassisk akupunktur og Auriculoterapi (øreakupunktur) blev fra slutningen af 80’erne en væsentlig del af værktøjskassen.
Siden Jan i 1988 mødte Kaj Nørgaard og gik i mesterlære hos denne pionér for den klassiske akupunktur i Danmark – og et år senere sideløbende blev uddannet hos Børge Elgaard i fransk og kinesisk ørekakupunktur, har begge metoder – men især øreakupunkturen haft stor betydning i klinikken.
Efter vores mening er denne behandlingsform i Danmark stærkt underkendt.
Den er i den rigtige udførelse endda fuldt på højde med klassisk akupunktur og har en hurtig virkning og en dyb effekt, der langt overgår de fleste andre alternative metoder.

Derudover har Jan siden 1985 tagen række uddannelser og certificerede kurser, der hører under dette værksted  inden for plantemedicin, zoneterapi, reflexologi, tapping, kinesiologi og et utal af andre behandlingsformer.

Vi bruger en del af disse i klinikken og flere af  disse behandlingsområder vil udmønte sig i E-kursusbøger og hæfter

Se mere…

Hjemmebehandlingerne fra Akupunkturværkstedet

Dette værksted dækker mange behandlingsformer og oftest er der tale og e-kurser i bog eller hæfteform.

Øreakupunktur er her den helt store leverandør  til de E-kurser vi  på vej – denne metode er nemlig enkelt at bruge samtidig med at den er ekstremt virksom og hurtigtvirkende.

Inden for akupunktur har vi desuden e-kurser, der bygger på håndakupunktur, endepunktsakupunktur og specialpunkter fra den klassiske akupunktur.

Desuden har vi  fra dette værksted E- kurser på vej, der bygger på plantemedicin, lydsvingninger, og zoneterapi, tapping og reflexologi  m.m.

Pt. er dog kun Få styr på ADHD med meridianafballancering    og  Få styr på springfinger og andre håndlidelser med alternative metoder udkommet

Flere er lige på trapperne i det nye år:

E- bogen Få styr på din ADHD med øreakupunktur – lær at behandle ADHD,ADD og nærliggende  hypo- og hyperaktivitet

 

 

____________________________________________

Sjælens Værksted

Hypnoseværkstedet er først og fremmest kendt for at udføre moderne, effektiv hypnoterapi.

Ind i mellem arbejder vi dog også med lidt andre behandlingsmetoder, med udgangspunkt i noget som mange regner for overtro, mystik eller okkulte.

Helt enkelt gør vi det, fordi vi kan se, at det virker – i nogle tilfælde endda langt over det, som andre behandlingsformer kan.

Så må vi leve med, at nogle trækker på skuldrene og smiler lidt overbærende.

Vi ved nemlig, at hvis de oplevede bare en tiendedel af det, vi har oplevet, så var de lige så overbevidste om at der er mere mellem himmel og jord. 🙂

Dette værksted er primært Helens område og er på alle måder i en rivende udvikling, så er du en af dem der lider af uforklarlige ting eller har indre modstande – er dette område måske noget for dig…

Se mere

Hjemmebehandlingerne fra Sjælens Værksted

Der følger også behandlingsmoduler og E-kurser på dette område lige så snart vi får tid, flere er allerede på tegnebrættet og du kan godt glæde dig…

Udover hypnotiske behandlingsmoduler  vil der være E-kurser i pendulering, rensninger og beskyttelse samt terapi med ædelstene…

Vi regner med at udgive de første i denne serie i sidste halvår af 2020, hvis alt går vel…

Foreløbig er planlagt:

E-hæftet: Helende sten til hjemmebrug – lær at behandle dig selv med svingninger…

E-hæftet:  Få styr på  dit liv med pendulet –  et kursus til hjemmebrug…

E-bogen: Få styr på dig og dit hus med udrensninger og beskyttelser – et kursus til hjemmebrug..

_________________________________________

Behandlingsværkstederne i Kollund

Det er langt fra alle områder vi dækker i klinikkerne, der umiddelbart egner sig til hjemmebehandling….

Men for en ordens skyld får du  alle behandlingsværkstederne her – og hvem ved, måske finder vi også måder at omforme dem  til hjemmebehandling med tiden 🙂

Behandlingsværkstederne i Kollund

Spiren til dit gode liv….

 Se mere…