Vi søger testpersoner til udgivelse om Arnikatinktur


Vil du lære at fremstille og behandle med Arnikatinktur, naturens vidundermiddel til stort set alle slags hævelser, forstuvninger og en række andre ledproblemer?

Så skynd dig, for vi søger hos hjemmebehandlinger.dk/Akupunkturværkstedet testpersoner til vores lille e-kursusbog:  Lær at fremstille og behandle med Arnikatinktur og med os på sidelinjen

Minikurset er bygget op over den metode, vi i over 30 år har brugt til at fremstille en koncentreret tinktur, udvundet af tørrede arnikablomster fra de Schweiziske Alper.

 • Først og fremmest lærer du hvordan du får fat i de virksomme tørrede plantedele og hvad du ellers skal bruge.
 • Så lærer du alt om processen lige fra remedier over fremstilling til lagring.
 • Desuden lærer du, hvordan du behandler med tinkturen.
 • Endelig er vi der for dig undervejs i forløbet, nøjagtig som er vi senere er der for bogens købere.

Alt er for dig, som tester, gratis, men du forpligter dig til i testperioden at følge bogen nøje, samt give os regelmæssigt tilbagemelding på din behandling.

Så vil du fremtidssikre dine og familiens led, ringer du bare til Jan på 2195 8290 og hører nærmere – eller udfylder formularen herunder og melder dig til.

OBS: Testning af denne e-kursusbog kræver ikke, at du har en forstuvning eller anden smertende hævelse – det er nok at du er interesseret i emnet og gerne vil lære processen med at fremstille din egen tinktur.

 • Din tilbagemelding kan derfor være teoretisk – det vil sige at du kun læser kursushæftet og giver os feedback ud fra dette.
 • Kan du nå at bestille arnikablomster og fremstille din tinktur ud fra forskriften er det naturligvis helt i top – men det er ikke nødvendigt.
 • Vi hører derimod genre fra dig, når du senere har fremstillet og afprøvet din vidundertinktur😊 

OBS: Testforløb er afsluttet med succes – og e-kursushæftet er til salg i online Boghandlen her. 🙂

 

 


Tilmeld dig som testperson af denne bog

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *