De forskellige udgivelsestyper

Vores kursusbøger udkommer i 4 udgaver: E-kursusbog, E- kursushæfte, Light-kursushæfte og Behandlingsmodul.

E-kursusbøger

Om der er tale om et hæfte eller en bog er der mange og uklare regler omkring  og de fleste kalder, når der er tale om  E-produkter det hele for e-bøger.

Vi har som tommelfingerregel valgt at kalde vores udgivelser under 25 sider for e-hæfter og dem over for e-bøger.

Der er dog også andre forhold, der spiller ind i denne vurdering:

Hæfterne er forenklede i  deres gennemgang af både behandlingsformer og punkternes virkeområder etc.

(Er hæftet meget forenklet altså  under 10 sider og hvor du kun får de allerbedste punkter med, kalder vi hæftet for et  E-light-hæfte.)

E-kursusbøgerne derimod omhandler ofte flere lidelser eller tilstande og samtidig flere behandlingsformer, som du kan vælge i mellem til din udførelse af behandling. De kan gå går mere i dybden med behandlingsform og alternative punkter.

Kursusmaterialet i bøgerne  giver dig undervejs vores forslag til behandlingsform, punktvalg og uddyber punkters virkningsområder og behandlingsmetoder – samt giver dig forskellige forslag til selv udførelsen.

E-bogen er bygget op som et e-kursus, der i en bestemt rækkefølge sætter dig ind i at kunne udføre behandlingen på dig selv eller andre.

Du får som sagt uddybet de mest anvendelige punkter og behandlingsvariationer, så du undervejs kan vælge til lige din variation og situation.

Samtidig får du et overordnet indblik i måden at behandle på, så du senere kan overføre metoden på andre lidelser og uvaner du vil have bugt med.

E-bogsudgaven er altid lavet så alle begyndere såvel som øvede kan gå til kurset med udbytte alt efter forkundskaber.

Også zoneterapeuter eller andre alternative behandlere, der vil udvide deres værktøjskasse kan således hente viden og værdifulde redskaber.

Det vil være en god idé til e-bøgerne at  tilkøbe vores plusbrugertjeneste, men for  nogle vil den gratis standardhjælp være nok undervejs.

E-kursushæfter (+ Lighthæfter)

Der er her enten tale om den korte version af en e-bog – eller et hæfte der fra starten er lavet som en lidt kortere version af et behandlingskursus.

Du får nemlig her kun de allernødvendigste oplysninger for at kunne udføre behandlingen på den mest enkle måde.

Hæfterne indeholder punkterne placeret på store tavler og en kort beskrivelse ad de enkelte punkters effektområder i denne sammenhæng.

Til nogle områder indeholder tavlerne kun de mest nødvendige/virksomme punkter…

I andre tilfælde har vi valgt at medtage stort set de samme punkter som den tilsvarende større e-kursusbog på området indeholder.

Når det gælder behandlingsteknikker og selve udførelsen er der i hæfterne  gjort mindre ud af forklaringer og beskrivelser.

E-kursushæfterne er nemlig lavet til dig, der uden de store dikkedarer bare vil lære at behandle for en lidelse eller uvane.

Der er i hæfterne  færre  uddybende forklaringer både når det gælder de enkelte punkters virkning  og hvorfor eller hvordan du skal gøre undervejs.

En særlig udgave er det, vi kalder Light- hæfterne –  her er forklaringer og punktbeskrivelser holdt på et minimum og der er altid kun de mest effektive punkter med til  din behandling.

Light- hæfterne er oftest under 10 sider  og målrettet en specifik lidelse eller uvane, hvor du får vores absolut bedste behandlingsmåde med de stærkeste tilhørende punkter etc.

Kort sagt er hæfterne til dig, der har det bedst med at få en brugsanvisning eller en slags grundopskrift og så bare følge den rent mekanisk.  

Det kan dog også være en mulighed for dig der selv er alternativ behandler og lige vil snuse til hvilke metoder, punkter eller andet vi bruger til specifikke behandlingsområder.

Vi vil dog her som udgangspunkt anbefale den tilsvarende e-bogsudgaven hvis denne er udgivet.

Du kan til både hæfter og Light-hæfter tilkøbe vores plusbrugertjeneste, men for en god del vil de fleste kunne klare sig med den gratis standardhjælp undervejs.

Behandlingsmoduler

Hjemmebehandling  med hypnose eller lydbehandling er lavet som behandlingsmoduler, der kan afspilles, efter du har læst vejledning og yderligere instruktioner.

Behandlingsmulet består af en lyttedel lavet i mp3  og diverse forklaringsmoduler lavet som e- bøger eller e-hæfter i PDF eller Flipbogsformat.

De kan dog også være lavet som en slags APP i EPUB-format, hvor både behandling og forklaringsmodul er samlet i en e-bog

Når det gælder hypnosemodulerne, er de ofte inddelt i en præhypnose og en behandlingshypnose. Du forbereder dig først til hypnosen med præhypnosemodul og lytter bagefter til selve hypnosen.

Alt er ganske nøje forklaret og du skal helt enkelt bare følge anvisningerne undervejs i materialet for at lykkes fuldt ud.

Behandlingsmodulerne er lavet til dig, der ønsker en prisbillig udgave af den professionelle behandling fra klinikken. – Eller til dig der bor for langt væk fra klinikken. 

Forskellen er i store træk kun, at du selv står for udførelsen derhjemme i dine egne trykke rammer f.eks. via afspilning fra din smartphone eller pc.

Du kan til hele tiden få hjælp og blive superviseret via skype, messenger eller de andre muligheder du får med  vores plusbrugertjeneste, hvor vi virkelig holder dig i hånden.

Eller du kan vælge selv i højere grad at stå med ansvaret og nøjes med den gratis standardhjælp undervejs.