Om behandlingsformerne vi bruger

Hypnosen:

Hypnosen er så absolut det stærkeste redskab i ©Hjemmebehandlingsmetoden.
Den enkle form for hypnoterapi, der her er lagt ind i behandlingen som forstærkning til den klassiske hypnose, gør denne form for terapi langt mere effektiv end de lydfiler du ellers kan købe.
Desuden omfatter hypnoseprogrammet: selvhypnose, søvnhypnose og vågenhypnose, der er redigeret til at give en stærk og vedvarende effekt som selvbehandling

Øreakupunkturen

Øreakupupunktur er et rigtigt godt suplement til hypnosen. Hvor hypnosen især virker via den psykiske del , aktiverer øreakupunkturen især de helbredende kræfter  via energibaner og kroppens reflekszonesystem.
Øreakupupunkturen kan bruges understøttende til hypnosen men er selvstændigt i mange tilfælde et ligeværdigt redskab på niveau med hypnoseog endda at foretrække til smertelidelser som iskias, frossen skulder

Tappingen

Kaldes også EFT eller TFT og er en behandlingsform, der kombinerer en let form for akupunktur med selvhypnose.
Man banker  rytmisk med fingerspidserne  på meridianbanernes styrepunkter samtidig med at man gentager sit slogan i takt hermed.
Behandlingen kan udføres på andre eller en selv og gentages til den ønskede effekt er opnået.
Behandlingen er især effektiv til lettere lidelser.

Zoneterapien

Er den mest kendte af refleksbehandlingsmetoderne og foregår især via føddernes reflekszoner men man kan også bruge hænder, ansigt og ørezoner i stedet.
Zoneterapi er let at anvende og især god at bruge til børn, hvor den har en god effekt.
Det er vigtigt at lære den rigtige trykketeknik på vores lille instruktionsvideo, da det ellers kan være uhyre anstrængende for led og muskler

Lyd, svingninger og frekvenser

Alt i dig har sit eget svingningstal. Din vågenhedstilstand, dine organer og dine meridianbaner svinger med et bestemt frekvenstal, når de er i balance.
Frekvensterapien er udelukkende suplerende behandlinger, hvor vi understøttende afbalancerer  dine energibaner, celler og sindet.
Behandlingen forgår hos os ved hjælp at de svingninger, der er i lyd og ædelstene