PLUSbruger eller standardbruger

Du har med denne bog adgang til professionel hjælp fra en erfaren terapeut.

Supervisionen findes både i en gratis version (supervision over e-mail) og en tilkøbsversion (Supervision over telefon, videosamtale, sms, chat og e-mail).

Begge versioner gælder for dig som køber af e-kurset. Du aktiverer tjenesten ved at E-mail’e eller sms’e dit navn og købsnummer til os. 

Praktisk om rådgivning og vejledning

Alle vores hjemmebehandlingsmoduler og kursusbøger indbefatter vejledning og rådgivning fra en behandler med mange års erfaring på fagområderne.

Desuden hjælper vi dig gerne med selve den praktiske udførelse og i begrænset form med evt. installering og tekniske problemer ved opstart.

Vi er ikke eksperter i den tekniske del – men materialerne er lavet i gængse programmer og filtyper, så det skulle være lige til på din pc, tablet eller smartphone.

Du bruger rådgivningsmodulet ved første gang du sender et spørgsmål, eller umiddelbart efter køb, at tilmelde dig med: dit navn, købsnummer, e- mail, samt evt. mobilnummer, skypenavn eller Messenger bruger ved den udvidede pakke.

Begge pakker gælder for dig personligt som køber så længe du har brug for det, fra det øjeblik du aktiverer hjælpen – så du har rigelig tid til at bruge os, og få succes med din behandling!

Gratis pakke (STANDARDbruger)

Du er som køber af bogen STANDARDbruger – det vil sige at du frit kan kontakte os, hvis du er i tvivl eller har brug for at få noget forklaret.

Denne service gælder et halvt år fra købsdatoen for dig som køber af kursusbog.

Det er vigtigt for alle behandlingsformer, at man behandler med overskud og overblik, så man går sikkert ind i forløbet – så skriv ved mindste tvivl.

Du kan kontakte os på E-mail eller via kontaktformularen på hjemmebehandlinger.dk – og vi svarer så hurtigt vi kan, inden for 24 timer.

Ekstra Pakke (PLUSbruger)

Hvis du i købet har valgt, eller senere i shoppen vælger, at tilkøbe plusudgaven, sikrer du dig en række fordele.

Din PLUSbruger pakke er gælder ligeledes et halvt år, så du har god tid til at bruge os i din proces med materialet.

Husk derfor ved første henvendelse at sende os dit navn, købsnummer og evt. dine brugere på de medier du ønsker at bruge i kontakten.

Hvis du fra starten har fravalgt dette, kan der altid efterfølgende tilkøbes et PLUSbrugerskab.

Du kan så kontakte os via: E-mail, Telefon, Sms, Messenger, WhatsApp og Skype – du kan føre videosamtaler, bede om demonstrationer og videoklip og du har adgang til at bede om små videoklip af teknikker, punktfinding etc.

Du kan se pris & tilkøbe ekstrapakken i vores shop på Hjemmebehandlinger.dk  eller ved at kontakte os på 74678290.

Videoklip og instruktioner

I takt med at bogens brugere af udvidet supervision har bedt om instruktioner og videoklip af teknikker, lægger vi fra april 2021 og frem disse op på et forum for alle bogens brugere.

Du vil som køber af bogen altid have adgang til dette videobibliotek –  i takt med, at vi deler de ønskede videoer på hjemmesiden.