Teamet bag metoden…

Det er meget enkelt at beskrive, for vi er kun to.

Til gengæld ligger der rigtig megen erfaring, da vi, som du nok har tolket ud fra billederne , har en del år på bagen.

Vi har begge på forskellig vis, arbejdet med at hjælpe mennesker hele vores voksenliv.

De sidste mange år i et tæt samarbejde, hvor vi har delt både arbejds- og privatliv, som to meget forskellige mennesker, der netop derfor supplerer hinanden godt.

Behandlingsmoduler og kursusbøger bygger således på vores samlede viden og erfaring – og vi har lige fra starten villet skabe det hele selv.

Det betyder at vi har udviklet, afprøvet, skrevet, indtalt lydmoduler, læsemoduler og lavet alt andet materiale du møder.

Men vi har også skullet lære at bruge WordPress, Coommmerce, Stripe, PayPal, EPUB, Flipbogsfremstilling, BOD, SaxoPublish, PDF og en masse plugins og andet, vi for nogle år siden ikke en gang kendte navnet på.

Alt sammen med henblik på at skabe behandlingsmoduler, E-kususbøgerne og en salgsside, der fungerede helt fra grunden og på vores egen måde. Og for at holde et rimeligt prisniveau, både for vores købere og os selv.

Hjemmebehandlingsmetoden, som vi ret hurtigt døbte vore nye “barn”, skulle nemlig deles ud uden en masse fordyrende mellemled.

Det skal nok siges, at have vi vidst hvor megen tid der ville gå med at kunne beherske den tekniske side – så havde vi købt os fra det :-).

Men nu er vi her, og klar til at udgive vores række af behandlinger, bøger og hæfter, som vi sideløbende har arbejdet på.

Herunder ser du os hver især,  præsenteret i stikord.

Er du mere interesseret, kan du klikke på billederne – eller gå ind på vores fælles hjemmeside: HypnoseVærkstedet og se mere om os – eller endnu bedre giv os et kald 🙂


Helen Klynder

Cert. Hypnotisør, 5-Path-Behandler og Hypnoterapeut, Pædagog, Speciallærer, Familieterapeut & PD i Psykologi

Indehaver og behandler i: HypnoseVærkstedet, ADHDværkstedet, Sjælens Værksted og FamilieVærkstederne i Kollund


Jan Holm

Cert. Hypnotisør og Hypnoterapeut, Øreakupunktør, Akupunktør, Speciallærer, Familieterapeut & PD i Psykologi

Indehaver og behandler i: HypnoseVærkstedet, ADHDværkstedet, Akupunktur-Værkstedet og FamilieVærkstederne i Kollund