E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på HYPOADHD (CDD/SCT) med øreakupunktur

00041
kr160.00
E-KURSUSBOG
På lager
1
Produkt detaljer

Lær at stimulere HYPOADHD (CDD/ SCT) - eller enhver der har nogle af nedenstående træk med en forenklet form for øreakupunktur, der er let både at lære og at bruge.Denne E-kursusbog er nemlig lavet til dig, der ønsker at hjælpe en, der lider af det, vi her i klinikken i mange år har kaldt HYPOudgaven af ADHD.

Eller det, der nu i ADHD verdenen bliver kaldt SCT eller CDD.

Man kunne med lige så stor ret havde kaldt det for den langsomme udgave af ADHD, for denne gruppe af børn og unge - som vi tit får ind i klinikken, har det tilfælles, at de er langsomme til alt, både læring, forståelse, reaktioner og handlinger.

De har ofte også følgelidelser som lav muskeltonus, hypermobile led - og virker på alle måder bagud og mildest talt ret uinteresserede i at strenge sig an for at lære nyt eller tage ansvar.


Hypoudgaven er i vores univers børn, unge eller voksne, der har for lidt evne til opmærksomhed og hvor årvågenheden slukkes eller flimrer, hvilket vil sige, at de ofte:
• går i stå både tankemæssigt og i handling.
• tænker, handler og opfatter i slowmotion eller brudstykker.
• ofte har motoriske problemer/er fumlere-tumlere.
• kan virke tunge & ubegavede.
• har svært ved at få og opretholde interesser og venskaber.
• har tendens til tristhed, opgivenhed og depressive tankemønstre.
• mangler overblik og gåpåmod.
• mere går i stå tankemæssigt end de egentlig dagdrømmer (som ADD’erne gør).


Her i e-kurset, får du vores bedste bud på en virksom HYPO behandling med øreakupunktur, byggende på over 30 års erfaring i klinikken.

Med kursusbogen, og os på sidelinjen, lærer du at stimulere de ørepunkter, der sætter skub i tankevirksomhed, vågenhed, opmærksomhed, muskeltonus m.m.

Desuden lærer du undervejs at finde og udføre den helt rigtige trykteknik til de relevante ørepunkter,

Alt, hvad du behøver til denne forenklede behandlingsform, er en ganske almindelig tændstik eller anden trykkepind, samt bogens øretavle.Helen Klynder og Jan Holm, har det meste af deres voksenliv levet af at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD, tilknytnings-forstyrrelser og nærtliggende lidelser til at klare sig godt i livet.

Med denne serie af behandlingsmoduler & e-kursusbøger til hjemmebrug inden for ADHD, deler de deres viden & forskellige behandlingsredskaber med dig.

Det betyder, at du derhjemme, på en let og virkningsfuld måde, kan behandle dig selv eller andre, der er ramt af ADHD, ADD, hypersensivitet, tankemylder, uro, koncentrationsbesvær eller som her: HYPOADHD (CDD/ SCT).

Der medfølger nøjagtig som med kursusbogen mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


Du kan som køber af e-bogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kursusbogen.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her