E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på at fremstille og behandle med Arnikatinktur - og os på sidelinjen

00033
kr80.00
E-KURSUSHÆFTE
På lager
1
Produkt detaljer

I dette lille E-kursushæfte lærer vi dig på få sider at fremstille og bruge et vidundermiddel, som bør være i et hvert husapotek.

Arnika er nemlig naturens store helbreder til især ledproblemer.

Forstuvninger, hævelser, ødemer og endda også nogle betændelsestilstande formår denne vidunderplante at opløse bedre end noget andet middel.

Glem alt om sportscremer og dyre specialforbindinger - din hjemmelavede tinktur er mere virksom end alt, hvad du kan købe i dyre domme..

En lille portion tørrede arnikablomster og en flaske billig vodka er i virkeligheden alt, hvad du behøver at investere i, når du først har downloadet kursusbogen - og så er du i godt gang.

Men lav rigeligt - for når dine familie og venner først har set , hvad du og tinkturen hjælpe dem med - står de i kø for at få del i dine dyrbare dråber.. 🙂

Fremstillingen er let at lære - du skal bare følge de enkle anvisninger vi giver dig i kursushæftet...

Husk det er en vigtig del af denne hjemmebehandlingsserie, at du kan bruge forfatteren som din private supervisor undervejs!


E-kursusbogen er et hæfte på godt 20 sider, men når alligevel hele vejen rundt om både fremstilling og behandling med Arnikatinktur.

Det er muligt at downloade det i flere udgaver - alt efter dine ønsker og behov til format, læseApp eller program.

Du kan f.eks. læse bogen i følgende formater: PDF, EPUB, HTML5, EXE, FBR - der er til dem alle gratis læseapps eller de kan læses med BROWSER og den PDF-læser de fleste har i forvejen.

Vi har desuden på forsøgsbasis inkluderet nogle betaudgaver til læsning på IPAD og den fysiske KINDLE READER.

Det er altså den samme e-bog i alle udgaven - i virkeligheden PDF-udgaven, der er transformeret om til de andre formater.

Du kan se meget mere om formater og læsemuligheder her på Hjemmebehandlinger.dk


Med i prisen er en fuldt brugbar onlinevejledning over e- mail - så vi er der for dig med stort og småt, som du kommer i tvivl om under hele forløbet.

Ønsker du at udvide denne vejledning til at omfatte en mere detaljeret udgave med rådgivning og hjælp over livevideo, Skype, Messenger, telefon og sms kan dette tilkøbes direkte ved købet under fanen TILKØB til en særpris - eller senere her .


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her