E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på højt blodtryk med øreakupunktur + os på sidelinjen

00046
kr160.00
E-KURSUSBOG: Lær et effektivt tryk & de rigtige punkter i dit øre til afbalancering af dit blodtryk...
På lager
1
Produkt detaljer

Lær at behandle dig selv og dine nærmeste med enkle tryk i øret og ha' os med på sidelinjen hele vejen...

E-kursusbogen her er lavet til den store gruppe af danskere med for højt blodtryk af ukendt årsag (essentiel hypertension), der ønsker en naturlig metode til at normalisere blodtrykket.

Den anvendte form for øretryk virker på langt de fleste former for højt blodtryk nemlig de, der har en ukendt årsag... hvilket i følge fagkundskaben er ca. 95 % af alle de tilfælde, man finder.

Kursusbogen er essensen af mere end 30 års erfaring i at behandle blodtryk med øreakupunktur....

Vi deler undervejs vores bedste blodtrykspunkter suppleret med enkle forklaringer, så du straks kan udføre din behandling med effekt!

Følg blot bogens anvisninger i billedtavlen + de tilhørende punktforklaringer - så vil du med dit tryk få dine indre selvhelende kræfter til at gøre resten...


Der medfølger nøjagtig som med alle vore e-kursusbøger mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Du kan nemlig som køber af e-kursusbogen helt gratis bruge forfatter som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kursusbogen.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se meget mere om dem ved at klikke her.

Du sparer over 30 % ved at købe PLUS-pakken her sammen med e-bogen men du kan også vælge at købe den senere her


Du får i dit download e-kursusbogen i flere filsystemer(PDF,HTML5, FLASH,FBR,EPUB3, EXE,MOBI, APP) - så det er muligt at læse den, som du ønsker...

Se i sidemenuen på hjemmesiden mere om, hvordan og med hvilke programmer ,du kan læse de forskellige udgaver af bogen...


OBS:

HVIS DU VIL VIDE MERE OM PUNKTER OG TEKNIKKER ANBEFALE VI AT DU I STEDET KØBER DEN STØRRE E- BOG:

Få styr på blodtrykket med øreakupunktur (udgivelse i starten af 2023)


Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her