E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på kongeøvelsen til din lænd med os på sidelinjen

00052
kr80.00
E-KURSUSBOG: FOREBYG & REPARER SELV DIN LÆND...
På lager
1
Produkt detaljer
Har du tilbagevendende smertende i din lænd...?
Så lær med en simpel øvelse at styrke musklerne i din nedre ryg, så den genopretter sig selv!
Og få samtidig to trykpunkter, der opløser akut smerte generelt i lændeområdet !

Øvelsen du får med har vi afprøvet på stort set alle typer lændesmerter igennem 30 år i klinikken og den har for de der udfører den efter forskrifterne stort set altid effekt...

Det samme gælder aku-punkterne som er lette både at finde og at behandle med et tryk enten på dig selv eller en anden...

Begge metoder er standardtilbehør som stort set alle vores rygpatienter får med hjem, hvis de ønsker selv at afhjælpe deres lændeproblemer i fremtiden.

I e-kursusbogen lærer du at udføre øvelse og akutryk korrekt via tegninger, tekst og videoklip
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der vel at mærke kommer indefra.

Der medfølger nøjagtig som med alle vores andre udgivelser mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Du kan se indholdsfortegnelsen som billede herover

Der medfølger i dit download 2 videoer - en der demonstrer selve udførelsen af kongeøvelsen - og en der viser, hvordan du finder og behandler de to ekstra trykpunkter målrettet din lændesmerte...


OBS:

HVIS DU LIDER AF ISKIAS KAN DU OGSÅ KØBE: LYNBEHANDLINGSTAVLEN TIL ISKIAS ELLER E-BOGEN: FÅ STYR PÅ ISKIAS MED ØREAKUPUNKTUR FRA REOL: SMERTER


Du kan som køber af e-bogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kurset.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Vi har bestræbt os på at alle har mulighed for at læse e-bogen optimalt - den er derfor udgivet i flere forskellige gængse filtyper, der enten kan læses af standardprogrammer eller andre gratis læseprogrammer på din PC, TABLET eller SMARTPHONE .

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her