E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på rygestop med øreakupunktur

00005
kr99.00
+ os på sidelinjen
På lager
1
Produkt detaljer

Om kursusbogen

Hvorfor slås med din rygetrang, når du ved at aktivere kroppens iboende, selvhelbredende kræfter, kan skabe en naturlig røgfrihed, der kommer indefra og hjælper dig med at gøre cigaretterne ligegyldige.

Du lærer i denne kursusbog at udføre en rygestopsbehandling med en enkel form for øreakupunktur.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan gøre dig selv eller dine nærmeste røgfri, med udgangspunkt i de samme metoder, der bruges i klinikken.

Punkt for punkt forberedes du til at kunne udfører rygestoppet enkelt og let på dig selv eller andre.

Forfatteren tager dig ved hånden og med redskaber som en ganske almindelig tændstik, lærer du stort set at opnå den samme effekt som den professionelle behandler i klinikken.

Du får bogen i hele 3 E-bogs udgaver: EPUB, HTML og PDF

Desuden medfølger en E-bog der giver dig al den viden, der ligger bag rygevaner, rygetrang og frem for alt et vellykket rygeSTOP for altid + og 2 øretavler til behandlingen.

Under købet tager du stilling til om du vil have vores hjælp undervejs - enten i en gratis version eller i en udvidet købeversion.

Denne E-kursusbog er en del af en større serie af hjemmebehandlinger med hypnose og alternative behandlinger, som udgivelsesplatformen Hjemmebehandlinger.dk løbende udgiver.

Seriens to forfattere, der i mange år har drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer, har omformet nogle af de effektive redskaber de bruger i klinikken, til en form for hjemmebehandling, som enhver kan anvende.

Bogen er skrevet til lægfolk, men kan med fordel også læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der vil udvide deres behandlingsområde.

Der medfølger som noget enestående for selvbehandlingsbøgerne, muligheden for at få supervision og rådgivning af bogens forfattere undervejs.Sådan gør du:

Du downloader efter endt bestilling / betaling kursets moduler via link, som du får tilsendt umiddelbart efter.

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her