E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på sukkertrang med øreakupunktur + os på sidelinjen

00042
kr160.00
På lager
1
Produkt detaljer

Lider du af overdreven sukkertrang, en alt for søde tand, er du sukkerjunkie, colanarkoman eller bare sliksyg ud over alle grænser?

Kan du kende dig selv på nogle af ovenstående ord, så har vi lavet denne e-kursusbog lige netop til dig!

Lær at behandle din eller andres sukkertrang med øreakupunktur til hjemmebrug.

Du lærer undervejs at tackle alle udgaver og sværhedsgrader af din søde tand med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Du får i bogen vores favoritpunkter og en forenklet metode, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på området.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let og forståelig måde derhjemme med få tryk kan afhjælpe problemet...

Lær at behandle dig selv og dine nærmeste med enkle tryk i øret og med os på sidelinjen.

Denne form for akupunktur virker på alle typer af sukker ubalancer

Der medfølger nøjagtig som med alle de andre e-kursusbøger mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

OBS:

HVIS DU VIL VIDE MERE OM PUNKTER OG TEKNIKKER ANBEFALE VI AT DU I STEDET KIGGER PÅ VORES LIDT STØRRE E-KURSUSBOG: FÅ STYR PÅ VÆGT OG SPISEPROBLEMER MED ØREAKUPUNKTUR.


Du kan som køber af e-bogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kursushæftet.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her