E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på trang til alkohol med selvhypnose +os på sidelinjen

00065
kr99.00
E-KURSUSBOG
På lager
1
Produkt detaljer
  • Er alkohol en irriterende vane, som igen og igen tager over og ødelægger dine gode fortsæt...
  • Bliver et enkelt glas til en halv flaske eller mere...
  • Eller fylder alkohol helt enkelt bare mere i dit liv, end du ønsker det?

Så er selvhypnose en enkel og effektiv metode til at skabe en forandring i dig og dine vaner.

Og nok så vigtigt:

Metoden kan uden videre bruges af enhver, der oprigtigt ønsker en forandring!Selvhypnosen i vores form kan nemlig bruges til at ændre såvel fysiske som psykiske tilstande - også når det gælder selv fastlåste uvaner og fejltanker.

Den er let at lære og alt hvad du behøver er bare at følge de helt enkle ting, vi lærer dig i kursusbogen - både når det gælder konstruktionen & udførelsen.

Vi har med andre ord skabt en metode, der går dybt og med succes, kan udføres af enhver...

Med få minutters indsats om dagen i en lille måned er det muligt at forandre selv store ting i dit liv, både psykisk og fysisk.

E- kursusbogen her giver dig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre selvhypnosen på - målrettet opløsning af din alkoholtrang.

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med din selvbehandling.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som selvhypnosen er bygget op af.Der medfølger til denne kursusbog, som til alle vore øvrige e-bøger, supervision til dit arbejde med kurset fra bogens forfatter.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om fastlåste tilstande, hvor der ligger underbevidste hændelser og angst til grunde for din afhængighed - henvises der dog i stedet til målrettet hypnoterapi i klinikken eller over Skype.Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....
DU FÅR DENNE E-KURSUSBOG I FØLGENDE FORMATER:

PDF, FBR, EPUB3, EXE, HTML5 og som testversion i APP til MACGem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her