E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på trang til sukker og usundt med selvhypnose +os på sidelinjen

00064
kr99.00
KURSUSBOGEN ER ET SELVSTUDIUM MED OS PÅ SIDELINJEN, SÅ DU UNDERVEJS KAN FÅ AL DEN HJÆLP DU BEHØVER FOR AT LYKKES...
På lager
1
Produkt detaljer

Kunne du tænke dig ...

  • At kunne spise og drikke præcis det, der er bedst for dig, uden at skænke det en tanke....
  • Som den letteste sag i verden se det, du nu konstant er draget af, som noget ligegyldigt eller naturligt...
  • Aldrig at skulle tænke på slankekure - eller have dårlig samvittighed over manglende motion..
  • Kort sagt: se dig i spejlet med god samvittighed - være tilfreds & føle dig veltilpas....Lær at behandle din eller andres trang til det overdrevne søde eller usunde med en selvhypnoseform til hjemmebrug.

Selvhypnose er den mest enkle form at skabe en forandring i selv på - også når det gælder de samfundsskabte ubalancer i trangen til læskedrikke, slik og snacks, som ingen af os er født med ...

Metoden kan bruges til at ændre såvel fysiske som psykiske tilstande - men også, når det som her gælder, fastlåste uvaner eller fejltanker.

Vi har skabt en metode, der går dybt og med succes kan udføres af enhver...

Med få minutters indsats om dagen i en lille måned, er det muligt at forandre selv store ting i dit liv både psykisk og fysisk.

E- kursusbogen her giver dig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre selvhypnosen, målrettet på en hvilken som helst trang uanset årsag, der ligger bag...

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med din selvbehandling.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit, så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som selvhypnosen er bygget op af.Der medfølger til denne kursusbog, som til alle vore øvrige e-bøger, supervision til dit arbejde med kurset fra bogens forfatter.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om meget fastlåste tilstande, hvor der ligger underbevidste hændelser og angst til grund, henvises der i stedet til målrettet hypnoterapi i klinik eller over Skype.E-kursusbogen kan straks efter betaling downloades i seks udgaver som: PDF, EPUB og desuden flere FLIP-bogsudgaver (FBR, EXE*, HTML5* samt en APP* i testversion til Mac.

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)Kursusbogen er et selvstudium med os på sidelinjen, så du undervejs kan få al den hjælp du behøver for at lykkes...

- Enten i STANDARDudgaven hvor kommunikationen foregår via e-mail eller chat (Gratis)

- Eller i PLUSudgaven hvor du undervejs desuden kan få livehjælp over Skype, Messenger, chat, sms og telefon.Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....


Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her