Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur

E-kursusbog til hjemmebrug – med os på sidelinjen

E-bogen “Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur” lærer dig at bruge de vigtigste af ørets meridian og reflekspunkter helt fra bunden.

Du kan derved styrke dit immunforsvar og hjælpe din krop med at beskytte sig mod både bakterielle angreb & virusbetingede tilstande som forkølelse, hoste, influenza og coronavirus.

Ved at trykke på de aktive punkter, kan du både styrke immunforsvaret forebyggende & genskabe den naturlige balance, hvis du allerede er ramt af sygdom.

Konkret indeholder bogen de mest anvendelige ørepunkter og en forenklet udgave af de behandlinger vi udfører i klinikken.

Behandlingen udføres således ikke med nåle men ved tryk af en ganske almindelig tændstik eller øreplastre med magnetkugler – men bare rolig dine ørepunkter og meridianbaner kan ikke kende forskel 🙂 …

Kursusbogen er en del af de e-bøger i serien af hjemmebehandlinger med hypnose og alternative behandlinger, som Hjemmebehandlinger.dk løbende udgiver.

I samme serie finder du e-hæftet: Få styr på dit Immunforsvar med akutryk – dette hæfte er udgivet i gratisserien på platformen, som vores lille bidrag til kampen mod Corona-pandemien i Danmark.

Du har desuden, som noget enestående for selvhjælpsbøger, mulighed for at have forfatteren med på sidelinjen i dit arbejde med bogens emner.

Udgivelsen kan downloades nederst på siden som e-bog i PDF eller som Flipbøger i HTML5, EXE og FBR-formater – og desuden som EPUB3 MOBI(KINDLE) e-bøger…


Se bogens kapitler her