Få styr på vægt og spiseproblemer med øreakupunktur – E-bog

E-kursusbog til hjemmebrug – med os på sidelinjen

Downloades som e-bog i PDF, EPUB, MOBI(KINDLE)og som Flipbog i HTML5, EXE og FBR-formater.

vægt

PROBLEMER MED VÆGT, FORBRÆNDING, KRÆSENHED, APPETIT, SUKKERTRANG, ELLER ANDRE SPISEPROBLEMER…?

Lær at behandle dig selv eller andre med øreakupunktur til hjemmebrug.

I denne e-kursusbog lærer du at tackle en række vægt- og spiseproblemer med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Vi gennemgår både testning, flere forskellige behandlingsformer  og giver dig en oversigt over de mest effektiver standardpunkter og ekstrapunkter, som vi selv bruger dagligt i klinikken. 

Desuden lærer du de trykteknikker, som du skal bruge på de aktive akupunkturpunkter i dit eget eller en andens øre.

Det og så  tavler med de mest effektive punkter til alle typer af vægt og spiseproblemer er i virkeligheden alt, hvad du behøver….


Du får altså kort sagt i bogen en punktsamling og metoder, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på området.

Som noget særligt for selvhjælpsbøger er der mulighed for at være i kontakt med bogens forfatter undervejs i dit arbejde med kursusbogen.

Her kan vælge de gratis Standardversion over e-mail – eller en udvidet Plusversion, hvor du kan få hjælp og vejledning live direkte over Skype, Messenger, telefon, sms og chatfunktionen. Du kan i takt med at de bliver færsige købe vores hæfter og e-bøger inden for Vægt og spiseproblemer her.