E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur + os på sidelinjen

00019
kr140.00
E-KURSUSBOG: Er du ramt af en ond virus så tryk dig fri i dit øre 🙂
På lager
1
Produkt detaljer

En e-kursusbog , der lærer dig at bruge de vigtigste ørepunkter til at styrke dit immunforsvar mod forkølelse, hoste, halsbetændelse, influenza, Corona og andre virusangreb.

Øreakupunktur er rigtig anvendt en af mest effektive metoder til at påvirke din krop og psykes styresystemer og balance.

Du lærer i bogen at bruge de mest enkle redskaber og en forenklet behandlingsteknik, som enhver kan udføre f.eks. ved hjælp af en tændstik eller et andet trykredskab.

Bogen er lavet med tavle, hvor de enkelte punkter er vist og et vedhæftet punktsamling hvor de enkelte punkter er beskrevet med hensyn til virkeområder generelt og målrettet immunforsvaret,


E-bogen er lavet som e-bog i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)


OBS: Se også hæftet i samme serie,: "Få styr på dit immunforsvar med akutryk” der er gratis....

Dette hæfte rummer de 5 mest effektive kropspunkter, når det gælder om at højne dit immunforsvar og holde virus og anden indtrængen ude af din krop - er oven i købet gratis, som vores lille bidrag til den fælles indsats mod COVID 19 / Coronavirus.

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her