E-kursusbøger  E-Behandling   Online kurser
E-kursusbøger E-Behandling Online kurser

Start

Du kan her i vores lille online udgivelsesplatform finde e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler inden for hypnose og alternative metoder.

Drømmer du om at kunne behandle dig selv og andre for hverdagslidelser og uvaner…

Eller vil du bare gerne lære at bruge hypnose, selvhypnose, øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, plantetinkturer eller andre alternative behandlingsformer til husbehov….

Alle vores e-hæfter, e-kursusbøger og hjemmebehandlingsmoduler sælges fra Den Alternative E-boghandel.

Men du kan også se og købe dem herunder…


ONLINESHOP:

Spiren til dit gode liv….

Få styr på hjerte og kredsløb med hvidtjørn + os på sidelinjen

00044
kr149.00
E-KURSUSBOG: Én plante, der kan ALT for dit hjerte og kredsløb...
På lager
1
Produkt detaljer
Denne E-kursusbog har sit afsæt i plantemedicin og omhandler brugen af hvidtjørn til at forebygge og afhjælpe kredsløbsproblemer og hjerterelaterede lidelser og tilstande.
Er der en plante / et træ i vores natur, som fortjener prædikatet hjertets beskytter, er det nemlig hvidtjørnen.
Alle dele af træet indeholder aktive stoffer, der beskytter og afhjælper på så vigtige områder som:
Angst, arteriel forkalkning, hjerteproblemer, hjertearytmi, hjertesvigt, forhøjet blodtryk, hovedpine, kredsløbssvaghed, nervøsitet, lavt blodtryk, kolesterol, søvnforstyrrelser og stress.
Træet er overalt i vores natur - og det er legende let at lære både at samle, tørre og behandle med de aktive dele af træet.

Du lærer således undervejs at lave og behandle med din egen tinktur, te, afkog, saft, rødvinsudtræk olieudtræk, m.m.

Eller du kan finde opskrifter, hvordan du i stedet bare bruger dele af hvidtjørnen i dine daglige måltider som salat, sirup, marmelade drikke eller andet.


Der medfølger, nøjagtig som med alle de andre e-kursusbøger, mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Du kan som køber af e-bogen som Standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pakke og blive Plusbruger i dit arbejde med kursushæftet.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om, hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Her finder du både selvbehandlingsmoduler, E-kurser, kursusbøger & hæfter med hypnose og alternative metoder til hjemmebrug.

Altsammen er lavet ud fra det vi kalder ©hjemmebehandlingsmetoden – En metode hvor du lærer at behandle dig eller andre med enkle alternative metoder, der virker hurtigt og effektivt på hverdagslidelser og uvaner.

Der medfølger til både kursusbøger og behandlingsmoduler mulighed for gratis rådgivning og supervision fra den trænede terapeut, der har lavet materialet.

Desuden kan du bestille et plusbrugerskab med udvidet og hurtigere hjælp og langt flere kontaktmuligheder til din kursusbog eller dit behandlingsmodul.

Det er nemlig ikke bare kursusbøger eller standardbehandlinger vi sælger

– Vi er med dig på sidelinjen hele vejen i mål…

Se mere om metoden her